Építkezik, felújít?

Szakemberre van szüksége az építkezéséhez vagy felújításához?

Kérjen személyre szabott ajánlatot a szakemberektől vagy regisztráljon be szakemberként.

Ingyenes
szolgáltatás

Megvizsgáltunk más hasonló oldalakat és nálunk sem a szakembernek nem kell fizetnie azért, hogy fent legyen ezen az oldalon, sem pedig a megrendelőnek, hogy ajánlatot kérhessen mások által ajánlott és értékelt szakemberektől!

Megrendelő által
ajánlott és értékelt
szakember

Az oldalon megtalálható szakemberek egy részét korábbi megrendelőik már értékelték, ami minden leendő megrendelő számára olvasható és elérhető!

Minősített
szakemberek

A szakemberek neve mellett kis ikonok mutatják az adott szakember minősítését, ami a leendő megrendelők számára mutatja, hogy őt már értékelte korábbi megrendelő vagy akár a „Mapei által minősített szakember” címre jogosult.

Szakember-
közösségi tag

Minősített
Szakember

Megrendelők
által ajánlott

Tiszta Panasz-
mentes Státusz

Ha nyugodtan, felesleges idegeskedések, bosszankodások nélkül szeretné megélni a felújítást, építkezést, akkor használja ki a Szakemberajánló rendszerének előnyeit, hogy a végeredménnyel maradéktalanul elégedett lehessen, és hosszú ideig élvezhesse otthona kényelmét, szépségét!

Legfrissebb blogbejegyzések

 2023.03.24.

Nem áprilisi tréfa!
Elstartolt a Szakemberajánló rendszerhez kapcsolódó nyereményjátékunk, amely "Nem áprilisi tréfa!" címen fut. Majd mindjárt meglátjátok, hogy miért lett ez a címe!

 2022.09.07.

Profilfeltöltés
Nyerd meg az építtetők bizalmát és ezzel nyerhetsz egy wellness hétvégét is!

 2022.06.30.

Építős elitet építünk
Hallottad már, hogy valakit „Jó szívvel ajánlottak”? Lennél TE az, akiről így nyilatkoznak?

 2022.04.21.

Te tagja vagy már a szakemberajánlónak?
Biztosan tudod, hogy évek óta elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsük az építési álmok valóra váltását.

 2022.04.20.

Kontármunka ellen szakemberajánló
Talán Ön is tudja szakemberként, hogy a Mapei Kft. évek óta elkötelezett abban, hogy segítse építési álmok valóra váltását. Abban, hogy ezek az álmok valóra válhassanak súlyos károkat okoznak a kontárok, akik gyenge minőségű, rossz munkát végeznek, és akik már nem csak a megrendelőknek okoznak károkat, de bizony az igazán kiváló szakemberek munkáját és mindennapjait, életét is megkeserítik.

 2022.03.25.

Tartozz Te is Szakember ajánló bizalommal kereshető szakemberei közé!
A Szakember ajánlóban egyszerűen biztosíthatod pár lépésben (min. 3 db megrendelői ajánlásoddal, referencia munkáid feltöltésével és rövid bemutatkozód elkészítésével) meglévő és leendő megrendelői körödet arról, hogy szolgáltatásaid megjelenítésére úgy, mint munkádra is – Te egy igényes szakember vagy!